Frågor och svar

 • Vad gör jag om min nummerlapp inte kommit?
  Svar: Maila till dogfixutstallning@gmail.com, glöm inte att ange vilken utställning och hundens regnummer i mailet så jag kan smidigt lokalisera hunden.
 • Varför kommer inte min nummerlapp?
  Svar: Det kan bero på flera saker, ibland så enkelt som att du stavat fel i mailadressen eller har en gammal mail inskriven i anmälan. Det kan också bero på att när man gör stora mängdutskick ökar risken för att mail ”försvinner” om täckningen plötsligt förändras eller det bara blir ett glapp. Väldigt sällan, nästan aldrig beror det på att din anmälan försvunnit. OBS kontrollera ALLTID skräpposten, väldigt ofta finns nummerlappen där.
 • Jag har kollat skräpposten, men min nummerlapp finns inte där heller?
  Svar: När du kollar skräpposten, gör det från en webbläsare, inte en mail-app på telefon eller platta. Mail-apparna städar gärna undan det som den inte tycker du behöver se, då är det bättre att kolla via en vanlig webbläsare.
 • Varför kan jag inte få min nummerlapp per post?
  Svar: För att vi strävar efter en miljövänlig verksamhet där vi undviker onödiga transporter och för att hålla ned kostnaderna för klubbarna.
 • Jag behöver komma i kontakt med DogFix, hur gör jag det bäst?
  Svar: Det allra bästa är att maila på dogfixutstallning@gmail.com, man kan också ringa efter 16.30 fram till 20.00 på vardagar. Om du sms:ar eller kontaktar mig via min privata Messenger finns det stor risk att jag kommer glömma av att jag fått meddelande. Helger är ofta fyllda med utställningsarbete, då är det inte lämpligt att ringa alls.